Meteen naar de inhoud
Home » Rijksmuseum van Oudheden, Leiden

Rijksmuseum van Oudheden, Leiden

Beeldjes


Het Rijksmuseum van Oudheden (RMO) is het nationale archeologiemuseum van Nederland. Het is gevestigd in een oud herenhuis en begijnhof, een monumentaal gebouwencomplex in eigendom van de Staat, aan het Rapenburg in Leiden. Ook volgens Wikipedia waren er in 2014 ongeveer 200.000 bezoekers. Als classicus bezoek ik dit museum met enige regelmaat. De camera heb ik dan uiteraard bij me. Hieronder een verzameling van mijn foto’s. Ze zijn van verschillende data.

Handen
Wandelen door Strijp

Foto's van mijn wandeling door de Eindhovense wijk Strijp.

Neeltje Jans
Neeltje Jans

Samen met mijn zus was ik in juni 2023 op Neeltje Jans. Neeltje Jans, gelegen in de provincie Zeelan…

Tongeren: foto’s uit stad en museum

Mijn foto's uit Tongeren.

Hamburg

Mijn oude foto’s uit Hamburg had ik nog niet gepubliceerd. Nu wel. Net als Düsseldorf is Hambu…

Kasteeltuinen Arcen

Mijn foto's van de Kasteeltuinen in Arcen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *